Terveyskontrolli

Onko terveydentilassasi kaikki varmasti hyvin?

Me autamme sinua varmistamaan sen!

Apteekkimme uusi lisäpalvelu on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa selkeitä testituloksia terveydentilastaan, tietoa riskeistä sairastua elinikää lyhentäviin tai elämänlaatua heikentäviin sairauksiin sekä neuvontaa ja kannustusta positiivisiin elämäntapamuutoksiin.

Terveyskontrollin tekee ammattitaitoinen henkilökuntamme. Tullessasi kontrolliin sinun olisi hyvä tietää kolesteroliarvosi. Palvelulle on varattu oma rauhallinen ympäristö, ja palvelun kesto on noin 30-45 minuuttia.

Terveyskontrolli on suunnattu sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Terveyskontrollissa mitataan verenpaine, paino, painoindeksi, vyötärönympärys, kehonkoostumus sekä tehdään diabeteksen riskitesti. Taustakysymysten avulla saadaan tietoa sairastumisriskeistä (sydäninfarkti, aivohalvaus, dementia ja diabetes), elintapamuutosten tuomista eduista sekä keskimääräinen ennuste elinvuosista ja niiden laadusta.

Terveyskontrollin jälkeen on mahdollisuus sähköiseen terveysvalmennukseen, jossa asiakas voi omatoimisesti internetin kautta seurata terveydentilansa kehittymistä.

Kysy lisää apteekistamme!